Tjänster

Vi är en ventilationsfirma som tar ett helhetsgrepp kring din villaventilation. Vår arbete handlar om mycket mer än att installera en bra ventilationsanläggning. Husets lungor är en viktig del, som behöver vara under kontroll för att motverka fuktskador, dålig luft inomhus och mycket annat.

Installation av ventilation

Vi hjälper dig med installation i Falun-Borlänge med omnejd. Både privatpersoner och företag är välkomna att höra av sig till oss. Köp utrustning direkt i vår butik.

Service av ventilation

För att säkra ett bra inomhusklimat och en driftsnål ventilationsanläggning behöver återkommande service göras. Teckna ett avtal med oss så slipper du sköta servicen.

Rådgivning

Vi har en lång erfarenhet från att jobba med fastigheter generellt. Vi vet att ventilationen påverkas om du byter fönster, renoverar med mera i huset. Ta kontakt med oss för att få råd – och undvika merkostnader pga skador.

OVK-Besiktningar

OVK betyder Obligatorisk Ventilations-Kontroll och ska ske enligt lag i alla flerbostadshus, skolor, myndigheter, företag med mera. Vi hjälper er med detta.

Vad erbjuder vi som ventilationsfirma?

Du kan se våra olika tjänster här nedanför. Klicka på knapparna för att läsa mer om varje tjänst. Vår styrka är helhetstänket. Detta tänk är viktigt inte bara när det gäller vårt åtagande som ventilationsfirma, utan även om du ska byta fönster, dörr, renovera eller ändra något annat i huset. Om luftflödet in- och ut ur bostaden inte är optimalt kan det skada både människor och själva huset. Ta kontakt med oss här så får du hjälp.