Har du frågor? – Tveka inte att kontakta oss!

Installation av ventilation

Vi installerar ventilation och ventilationssystem i Falun och Borlänge med omnejd. Vi hjälper med både nyinstallation och ombyggnation samt anpassningar vid ombyggnation. Vi säljer egen utrustning, men hjälper även till att installera utrustning som kunden köpt på annat håll.

Varför ska jag välja er för installation ventilation?

Vi har en lång erfarenhet och hög kompetens. Utöver detta finns en djupkunskap och över 30 års erfarenhet om fastigheter och drift, värme och ventilation. Varför är det intressant? Jo, för att vi hjälper dig att trimma in ventilationen så att allt blir rätt. Fel i systemet innebär att fukt trycks ut i väggarna, speciellt på gamla hus. Takstolar, väggar med mera tar skada. Följer kan bli att du tvingas byta tak bland annat.

Det finns en oändlig mängd lösningar på ventilation i hus och byggnader i vårt land. Vi på Dala Ventilation & Fastighetsservice har kunskapen och kompetensen som krävs för att få din luft under kontroll. Vi har aktuell utbildning och god erfarenhet av alla ventilationssystem. Vi arbetar alltid noggrant och med största möjliga hänsyn till boende eller arbetande.

Ta kontakt

Hör av dig till oss för konsultation kring din ventilation. Vi kan ge förslag till förändringar som både är energisparande och ger bättre luft och inomhusmiljö. En översyn av ventilationen är till fördel för både plånbok och hälsa. Vi har även en ventilationsbutik med försäljning av ventilationsprodukter. Vi har ett bra utbud och reservdelar av marknadens bästa kvalitet.

Ring nu

Dala Ventilation & Fastighetsservice skapar bästa möjliga förutsättningar för bra luft i ditt hem och på din arbetsplats. Vänta inte, utan ring oss redan idag, så bokar vi en tid till dig!

Hur är det ställt med ventilationen?

Ibland är det tydligt när någonting i ventilationssystemet inte fungerar som det ska längre. Andra gånger kan det vara mer otydligt och komplicerat att komma åt problemet. Trötthet, huvudvärk, irriterande ögon, torra slemhinnor och koncentrationssvårigheter kan vara tecken på att något inte står rätt till med inomhusluften. Känner du eller dina arbetstagare av dessa symptom är det en god idé att kontrollera hur det är ställt med ventilationen.

Vi undersöker ditt ventilationssystem

För att säkerställa en god inomhusmiljö bör även du som privatperson och husägare ha som vana att kontinuerligt undersöka skicket på ditt ventilationssystem. Smuts och fukt kan till exempel påverka funktionen. Ibland görs också renoveringar och ombyggnationer utan att man tänker på att den ursprungliga ventilationen blir påverkad. Läs mer här om du är intresserad av hjälp med service.